Qshops keurmerk  Webshop Keurmerk  European Trust Mark

The Feedback Company

Reviews van klanten: 8,8 / 10 153 reviews

Thermostaten

Thermostaat kopen voor uw verwarming?

Door middel van een thermostaat kunt u de temperatuur van uw verwarming instellen. Thermostaten zijn onder te verdelen in kamerthermostaten, klokthermostaten en slimme thermostaten. Radiatorpakhuis levert thermostaten van het merk Honeywell.

Kamerthermostaat

Een kamerthermostaat is een standaard thermostaat waarmee u handmatig zelf de gewenste temperatuur van uw verwarming kunt instellen.

Klokthermostaat

Een klokthermostaat kunt u automatisch instellen. Deze thermostaat is voorzien van een tijdmechanisme. U kunt verschillende programma’s instellen, zodat uw woon- of werkruimte de juiste temperatuur heeft op het juiste moment. U kunt een klokthermostaat ook handmatig bijstellen wanneer u de verwarming wilt verhogen of verlagen. Door gebruik te maken van een klokthermostaat bespaart u op uw energiekosten.

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat, ook wel een e-thermostaat of wifi thermostaat genoemd houdt uw instellingen bij en leert uw ritme kennen. Hierdoor weet de thermostaat precies op welke momenten de verwarming hoger of lager moet. Hierdoor kunt u flink op uw energiekosten besparen.

 • Volledige garantie
  10 jaar garantie op radiatoren
 • Achteraf betalen
  Eerst zien, dan pas betalen
 • Binnen 1 werkdag bezorgd!
  Voor alle voorradige producten
 • Gratis verzenden
  in Nederland
U kunt veilig betalen met:Betaalmogelijkheden