Qshops keurmerk  Webshop Keurmerk  European Trust Mark

The Feedback Company

Reviews van klanten: 8,8 / 10 153 reviews

Over Radiatorpakhuis.nl

Radiatorpakhuis is een bedrijf dat zich richt op radiatoren, radiator toebehoren, thermostaten en cv-ketels. Zowel particulieren als installateurs weten al bijna 30 jaar dat je bij Radiatorpakhuis gegarandeerd bent van lage prijzen, snelle levering en uitstekende service.


Professioneel advies, snelle en gratis levering en mogelijkheid achteraf betalen

Bij Radiatorpakhuis bent u naast een lage prijs verzekerd van:

   • Professioneel advies. Twijfelt u welke radiator geschikt is of heeft u vragen over de installatie? Bel onze klantenservice en onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies.
   • Snelle levering binnen Nederland en België.
   • Gratis levering binnen Nederland.
   • We informeren u zelfs over het tijdstip van de levering. Op de dag van aflevering wordt u per e-mail geïnformeerd over het aflevertijdstip. Met een marge van ca. 2 uur.
   • Veel betalingsmogelijkheden, waaronder achteraf  betalen via AfterPay. Meer informatie >
   • Een ruim assortiment A-merk radiatoren.
   • Erkend als 'De Echte installateur' door stichting Sterkin.
   • Hantering van een 100% fabrieksgarantie. Meer informatie >

 


Werknemer RP

Uitstekende beoordeling van onze klanten

De ervaringen en beoordelingen van klanten is voor ons van belang. Via een extern bedrijf, The Feedback Company, krijgen we reviews binnen en kunnen we op de behoeften van onze klanten inspelen. We worden veelal als 'uitstekend' beoordeeld. Lees hier alle ervaringen en beoordelingen >

The Feedback Company

Betrouwbaarheid middels keurmerken

Omdat we ons inmiddels grotendeels op online focussen, is het voor ons van belang dat we ook op online gebied betrouwbaarheid uitstralen. We hebben er aan gewerkt om diverse keurmerken te mogen dragen, zoals Thuiswinkel Waarborg, Webshop Keurmerk en het Europese keurmerk van EMOTA. Pas na een uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mag een webshop deze keurmerken voeren. Zo weet u zeker dat u bij Radiatorpakhuis zaken doet met een betrouwbare webshop!

Qshops keurmerk
Webshop Keurmerk
European Trust Mark

Geschiedenis Radiatorpakhuis

Radiatorpakhuis is een onderdeel van Mulcotherm, een landelijk installatiebedrijf dat al sinds 1987 actief is. Toentertijd gestart als installatiebedrijf met monteurs verspreid over het hele land. We installeren complete installaties in voornamelijk huizen nog niet voorzien van centrale verwarming en vooral gericht op de particuliere markt. Met de jaren heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar online en vanaf 2012 heeft Mulcotherm zich grotendeels gericht op online verkopen aan zowel de particuliere als zakelijke markt. We voeren nogsteeds installatiewerkzaamheden uit, maar richten ons voornamelijk op het productaanbod en de klantenservice. Zo werken we voor een belangrijk deel aan het uitbreiden van het assortiment en het snel en goedkoop leveren van radiatoren. U kunt met al uw vragen omtrent installatie ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Zo kunnen we onze jarenlange ervaring omtrent installatie voortdurend inzetten.

Logo Mulcotherm

Installateurs 5% korting

Vanwege onze gunstige 5% kortingsregeling zijn de kleine en middelgrote installateurs bij Radiatorpakhuis aan het goede adres. Daardoor zijn wij in de meeste gevallen goedkoper dan de groothandel. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle en levering binnen Nederland (en gratis binnen Nederland) en België. Meer informatie >