Horizontale radiatoren

Bent u op zoek naar een horizontale radiator? Radiatorpakhuis helpt u graag bij het vinden van de juiste horizontale radiator. Wij leveren diverse typen en modellen, zodat u altijd een radiator kunt vinden die past bij uw wensen en budget. Onze horizontale radiatoren zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. U kunt zelf heel eenvoudig de benodigde capaciteit van de radiator berekenen.

Horizontale radiator van Henrad, Thermrad, Vasco en Brugman

Radiatorpakhuis levert horizontale radiatoren van de merken Henrad, Thermrad, Vasco en Brugman. Op deze merken krijgt u maar liefst 10 jaar volledige garantie. Er zijn verschillende soorten en typen horizontale radiatoren verkrijgbaar.

Hoe kies ik de juiste horizontale radiator?

De keuze van een horizontale radiator is afhankelijk van uw eisen en wensen. Wilt u een klassieke horizontale radiator of bent u bijvoorbeeld op zoek naar een radiator met een volledig vlakke voorplaat?

Daarnaast is de keuze afhankelijk van de grootte van uw vertrek, de gewenste temperatuur en de beschikbare ruimte. U kunt zelf heel eenvoudig de benodigde capaciteit van uw horizontale radiator berekenen.

Radiatorpakhuis levert horizontale radiatoren met verschillende aansluitmogelijkheden. Zo kunt u kiezen tussen 4 aansluitingen of 8 aansluitingen.

Waarom een horizontale paneelradiator bestellen bij Radiatorpakhuis

  • U krijgt 10 jaar volledige garantie op radiatoren
  • Alle voorradige radiatoren worden binnen 1 werkdag bezorgd
  • Gratis verzending in Nederland
  • Gemakkelijk en veilig online bestellen
  • U heeft de mogelijkheid om achteraf te betalen