Qshops keurmerk  Webshop Keurmerk  European Trust Mark

The Feedback Company

Reviews van klanten: 8,8 / 10 144 reviews

Garantie

Radiatorpakhuis vindt het belangrijk dat u tevreden bent over onze service, levering maar ook zeker de nazorg. Is uw product beschadigd of binnen de garantietermijn kapot? Neemt contact op met onze klantenservice en wij zorgen ervoor dat het probleem zo snel als mogelijk wordt opgelost.


Uitstekende garantievoorwaarden

Voor alle producten geldt een wettelijke garantie. Een product moet in goede staat verkeren en bij normaal gebruik naar behoren functioneren.

Daarnaast leveren wij al onze producten onder 100% volledige Nederlandse fabrieksgarantie. Onze garantietermijn loopt afhankelijk van het type product op tot maar liefst 15 jaar. De minimale garantietermijn op radiatoren is 5 jaar. Ons assortiment bestaat uit A-merken, waardoor we gelukkig niet vaak te maken hebben met garantiekwesties.

Mocht er toch wat aan de hand zijn?

Neem contact op »

Medewerker Radiatorpakhuis

Verzekerd van garantie vanwege keurmerken

Radiatorpakhuis mag onderstaande keurmerken dragen. Dat gaat niet zomaar. Als webshop moet je voldoen aan een breed eisenpakket, waardoor je als consument er zeker van bent dat je een aankoop gaat doen bij een betrouwbare webshop. Eén van de onderdelen van de screening is de garantieregeling. Mocht een product defect zijn dan kunt u altijd bij ons terecht. Als herstel of vervanging niet mogelijk is, dan krijgt u uw geld terug.

Qshops keurmerk
Webshop Keurmerk
European Trust Mark