Qshops keurmerk  Webshop Keurmerk  European Trust Mark

The Feedback Company

Reviews van klanten: 8,8 / 10 163 reviews

Vasco radiator voor de badkamer kopen?

Vasco staat binnen Europa al jarenlang bekend om hoogwaardige decoratieve radiatoren.

Radiatorpakhuis levert verschillende radiatoren van Vasco. De Vasco Flat P-Line is een prachtige vlakke horizontale radiator. Deze radiator wordt vaak in keukens of onder grote ramen geplaatst. Hij wordt dan ook wel een plintradiator of raamradiator genoemd. Deze radiatoren nemen weinig ruimte in beslag, maar geven toch veel warmte af.

Een ander model van Vasco is de Flat V-Line. Dit is een uitzonderlijk stijlvolle verticale radiator. Deze radiator staat bekend om zijn grote vermogen en is vooral geliefd om het strakke design.

Daarnaast levert radiatorpakhuis levert twee modellen handdoekradiatoren van het merk Vasco:

Handdoekradiatoren van Vasco

Deze handdoekradiatoren stralen volop warmte, vertrouwen en kwaliteit uit. Zelfs na 30 jaar heeft de radiator nog niet ingeleverd op zijn trendy looks en superieure kwaliteit.


Soorten Vasco handdoekradiatoren

Vasco Comfort Collection Bathline BB

Vasco Comfort Collection Bathline BB

Een handdoekradiator met afgeronde  buizen en ronde collectoren. Deze radiator geeft een aangename warmte en heeft een klassiek en rustgevend design.

 

 

Vasco Comfort Collection Bathline BC

Vasco Comfort Collection Bathline BC

Deze radiator charmeert door de strakke en tijdloze look. Vierkante lamellen op vierkante collectoren verspreiden de warmte op een gelijkmatige wijze tot in de verste hoeken van uw badkamer.

 


Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte Vasco radiator?

Wij helpen u graag »