Qshops keurmerk  Webshop Keurmerk  European Trust Mark

The Feedback Company

Reviews van klanten: 8,8 / 10 153 reviews

Thermrad radiatoren kopen?

Thermrad staat voor comfort, kwaliteit en technische inventiviteit. Het uitgebreide aanbod van Thermrad radiatoren staat bekend om de gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Waarom een Thermrad radiator kopen?

Waarom zou u kiezen voor Thermrad radiatoren? Alle voordelen op een rij:

  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • groot assortiment
  • hoge kwaliteit, radiatoren zijn duurzaam en onderhoudsvrij
  • neutraal en smaakvol design, passend in ieder interieur
  • eigentijdse kleur, zuiver wit
  • kindveilige fraaie sierlijsten dekken scherpe randen af
  • comfortabele warmteafgifte
  • uitgebreide fabrieksgarantieThermrad radiatoren

Soorten Thermrad radiatoren

Thermrad heeft een groot assortiment radiatoren. Het assortiment is onder te verdelen in een viertal categorieën: horizontale radiatoren, verticale radiatoren, design radiatoren en badkamerradiatoren. In elke categorie bieden wij diverse modellen aan.


Horizontale Thermrad radiatoren

Thermrad Comfort-4 plus

Thermrad Comfort-4 plus

De Thermrad Comfort-4 plus radiator is de meest gekochte radiator in Nederland. De radiator is aan beide zijden voorzien van 2 aansluitingen. Deze Thermrad radiatoren worden veel gebruikt in de woning- en utiliteitsbouw. Vanwege de kindveiligheid kom je deze radiator ook veel tegen bij scholen en zorginstellingen. 

Thermrad Super-8 Compact

Thermrad Super-8 Compact

De Thermrad Super-8 Compact radiator is uitgevoerd met in totaal 8 aansluitingen. Naast de 2 aansluitingen aan beide zijden, beschikt deze radiator ook over 2 onderaansluitingen (midden en rechts). Door de onderaansluitingen kunnen de CV leidingen nagenoeg uit het zicht worden aangesloten.

Thermrad Super-8 Plateau

Thermrad Super-8 Plateau

De Thermrad Super-8 Plateau is een radiator met een vlakke voorkant. Ook deze radiator is uitgevoerd met 8 leidingaansluitingen en beschikt over dezelfde eigenschappen als de Super-8 Compact radiator.


Verticale Thermrad radiatoren

Thermrad Vertical Compact

Thermrad Vertical Compact

De Thermrad Vertical Compact is een verticale radiator met een geprofileerde voorplaat. Door zijn hoge warmteafgifte is deze radiator perfect voor plaatsen in uw huis waar de ruimte beperkt is, zoals de hal of de keuken. Dit model is door zijn gunstige prijsstelling een prima alternatief voor design- en handdoekradiatoren.

Thermrad Vertical Plateau

Thermrad Vertical Plateau

De Thermrad Vertical Plateau is een verticale radiator met een vlakke voorplaat en beschikt over dezelfde eigenschappen en voordelen als de Thermrad Vertical Compact.


Thermrad Design radiatoren

Thermrad AluBasic

Thermrad AluBasic

De Thermrad AluBasic radiator is het basis model uit de serie aluminium radiatoren. Vooral geschikt om te plaatsen in badkamer en toiletruimtes.

Thermrad AluStyle verticaal

Thermrad AluStyle verticaal

De Thermrad AluStyle verticaal is een strak vormgegeven verticale radiator in aluminium. Door de hoge warmteafgifte is deze radiator met name geschikt om te plaatsen in ruimtes met een beperkte plaatsingsbreedte en een grote warmte behoefte.


Thermrad Badkamerradiatoren

Thermrad RVS Lina

RVS Lina

De Thermrad RVS Lina heeft een luxe uitstraling. Deze designradiator is gemaakt van roestvrijstaal en daardoor geschikt om in vochtige ruimtes te plaatsen. Dit type radiator is in geborsteld RVS en hoogglans RVS leverbaar.


Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte Thermrad radiatoren?

Wij helpen u graag »