Qshops keurmerk  Webshop Keurmerk  European Trust Mark

The Feedback Company

Reviews van klanten: 8,8 / 10 144 reviews

Radiator kopen

U wilt een behaaglijke temperatuur en een mooi object in uw huis? Dat kan! Een radiator kan uw huis verwarmen en tegelijkertijd verfraaien. U vindt in onze webshop een ruime keus aan radiatoren. Ook voor u zit de perfecte radiator ertussen.

Radiator berekenen

Welke radiator heeft u nodig? U kunt snel en eenvoudig de benodigde capaciteit van uw radiator berekenen

Radiator online kopen

Welke radiator is het meest geschikt voor u? Het is lastig kiezen als het aanbod zo uitgebreid is. Hieronder ziet u een overzicht van de soorten radiatoren die wij leveren. Wij leveren diverse gerenommeerde merken radiatoren, zoals Thermrad en Henrad.

Soorten radiatoren

Radiatoren zijn er in veel soorten en maten. In onze webshop vindt u horizontale radiatoren, verticale radiatoren, designradiatoren en badkamerradiatoren.

Horizontale radiatoren

De horizontale radiator wordt ook wel de compact radiator genoemd. Deze radiatoren zijn in verschillende maten en met diverse aansluitingen verkrijgbaar. De Compact-4 is met zijn vier aansluitingen de meest verkochte radiator in Nederland. De Super-8 compact wint aan terrein, met name in nieuwbouwhuizen. Deze is namelijk voorzien van vier extra aansluitingen aan de onderkant (midden en rechts) voor een nette afwerking in de vloer. De Super-8 is er ook in een vlakke variant: Super-8 Plateau. Bekijk direct alle horizontale radiatoren.

Verticale radiatoren

Heeft u geen ruimte voor een horizontale radiator? Geen nood, wellicht is de verticale radiator dan wel geschikt. Verticale radiatoren nemen minder ruimte in beslag, maar kunnen hetzelfde vermogen leveren als horizontale radiatoren. Variaties zijn de Thermrad Verti Plateau, de Thermrad Verti Compact en de Henrad Alto Plan. Bekijk direct alle verticale radiatoren.

Design radiatoren

Bent u op zoek naar een radiator die uw woonkamer, keuken of badkamer voorziet van een aangename temperatuur en ook nog eens goed past bij uw interieur? Bekijk dan ons assortiment designradiatoren, dan vindt u vast wat u zoekt. Voor elk type interieur is er een geschikte designradiator beschikbaar. Bekijk hier al onze designradiatoren. Daarnaast leveren wij ook designradiatoren die geschikt zijn voor toepassing in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Bekijk hiervoor onze assortiment badkamerradiatoren.

Badkamer radiatoren

Een badkamer radiator van Radiatorpakhuis is zeer geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Een badkamer radiator heeft namelijk een speciale coating. Ons aanbod bestaat uit diverse modellen. De meest voorkomende is de handdoekradiator, geschikt om één of meerdere handdoeken op te leggen. Bekijk hier alle badkamerradiatoren.


Hulp nodig bij het kiezen van de radiator?

Wij helpen u graag »