Qshops keurmerk  Webshop Keurmerk  European Trust Mark

The Feedback Company

Reviews van klanten: 8,8 / 10 153 reviews

Design radiatoren

Designradiator voor elke kamer in huis

Bent u op zoek naar een radiator die uw woonkamer, keuken of badkamer voorziet van een aangename temperatuur en ook nog eens goed past bij uw interieur? Een designradiator verwarmt uw huis en is tevens een verrijking van uw woning. Door het plaatsen van een designradiator zorgt u voor een stijlvol geheel.

Designradiatoren zijn betaalbaar geworden

Voor elk type interieur hebben wij een geschikte designradiator. De designradiatoren van Radiatorpakhuis zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Dit type radiator komt steeds meer voor, veel mensen hebben ontdekt dat je met een radiator ook je huis kunt verbeteren en verfraaien

Designradiator voor uw woonkamer of keuken

Heeft u een nieuw huis gekocht of wilt u uw huidige woning verbouwen? Een designradiator is een waardevolle toevoeging aan uw woning. Een designradiator zorgt voor een moderne en tijdloze verwarming. Voor elk type interieur is er een geschikte designradiator beschikbaar. U kunt kiezen uit verschillende typen, materialen, afmetingen en kleuren. Een designradiator kan probleemloos op uw centrale verwarming worden aangesloten.

De ideale designradiator voor uw badkamer

Wij leveren diverse hoogwaardige designradiatoren die zeer geschikt zijn voor uw badkamer. De designradiatoren die wij leveren zijn geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Tevens hebben wij diverse modellen in het assortiment waarbij het mogelijk is om natte handdoeken direct op de radiator te laten drogen. De perfecte mix tussen design en functionaliteit! Op zoek naar een badkamer radiator? Bekijk hier ons assortiment badkamer radiatoren.

Hoe kiest u de perfecte designradiator?

De keuze van een designradiator is afhankelijk van uw stijl en smaak. Wij bieden verschillende soorten en typen designradiatoren. Daarnaast is de keuze afhankelijk van de grootte van het vertrek, de gewenste temperatuur in het vertrek en de beschikbare ruimte. U kunt zelf heel eenvoudig de benodigde capaciteit van de radiator berekenen. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Volledige garantie
  10 jaar garantie op radiatoren
 • Achteraf betalen
  Eerst zien, dan pas betalen
 • Binnen 1 werkdag bezorgd!
  Voor alle voorradige producten
 • Gratis verzenden
  in Nederland
U kunt veilig betalen met:Betaalmogelijkheden