Qshops keurmerk  Webshop Keurmerk  European Trust Mark

The Feedback Company

Reviews van klanten: 8,8 / 10 140 reviews

Badkamer radiatoren

Badkamer radiator

Radiatorpakhuis levert diverse hoogwaardige badkamer radiatoren. Wij hebben verschillende typen en modellen in ons assortiment. U kunt kiezen uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Zo is er altijd een badkamer radiator leverbaar die aan uw wensen en eisen voldoet. Een badkamer radiator hoeft dan ook geen storend element meer te zijn in uw badkamer.

Een badkamer radiator kan probleemloos op uw centrale verwarming worden aangesloten. Wilt u meer informatie over een badkamer radiator of handdoekradiator? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Producten

Badkamer radiator en handdoekradiator

Een badkamer radiator van Radiatorpakhuis is zeer geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Een badkamer radiator heeft namelijk een speciale coating. Wij bieden diverse modellen badkamer radiatoren. De meest voorkomende badkamer radiator is een handdoekradiator. Een handdoekradiator is zeer geschikt om één of meerdere handdoeken op te leggen. Zo geniet u na het douchen of badderen van een heerlijke warme ruimte en een lekkere warme handdoek.

Hoe kiest u de juiste badkamer radiator?

De keuze van een badkamer radiator is afhankelijk van uw stijl en smaak. Daarnaast hangt de keuze af van de grootte van uw badkamer, de gewenste temperatuur en de beschikbare ruimte.

U kunt zelf heel eenvoudig de benodigde capaciteit van uw badkamer radiator berekenen. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Volledige garantie
  10 jaar garantie op radiatoren
 • Achteraf betalen
  Eerst zien, dan pas betalen
 • Binnen 1 werkdag bezorgd!
  Voor alle voorradige producten
 • Gratis verzenden
  in Nederland
U kunt veilig betalen met:Betaalmogelijkheden